Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, s-ar mulțumi și cu un punct în urma meciului cu Suedia

Ziua de Constanta
Razvan Burleanu

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, joi, că pentru naţionala României contează foarte mult să înceapă cu dreptul campania de calificare pentru Euro-2020, adică să obţină cel puţin un punct în confruntarea cu Suedia, informează News.ro.

Citește și: Au început preliminariile Euro-2020: Kazahstan a învins Scoția, scor 3-0, în Grupa I

“Contează foarte mult să începem cu dreptul această campanie de calificare, iar cu dreptul înseamnă să obţinem cel puţin un punct în Suedia. Ne-ar mulţumi şi un punct, dar în acelaşi timp trebuie să pregătim meciul la victorie. Chiar dacă avem foarte mulţi jucători accidentaţi şi implicit absenţi, echipa naţională este neînvinsă în meciurile oficiale şi am arătat foarte bine în meciurile din deplasare, chiar mai bine în meciurile din deplasare decât în meciurile de acasă. Trebuie să le transmitem acest mesaj de încredere jucătorilor”, a spus Burleanu. “La tineret ne dorim ca în urma celor două meciuri Mirel Rădoi să poată să definitiveze lotul pentru Euro”, a mai afirmat el.

România întâlneşte Suedia, sâmbătă, de la ora 19.00, în deplasare, şi marţi, de la ora 21.45, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, reprezentativa Insulelelor Feroe, în primele partide contând pentru preliminariile Euro-2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.