Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șefa ICCJ ripostează, după acuzațiile din presă: se distanțează de PSD și SRI

qmagazine.ro
iulia cristina tarcea
Șefa ÎCCJ, Cristina Tarcea, a negat joi că ar fi fost în casele de protocol ale SRI şi a precizat că nu a avut decât relaţii pur instituţionale cu SRI sau Parchetul General.
"Vreau să fac o mărturisire publică și să recunosc faptul că în ultima perioada am început să am o pasiune extrem de ciudată pentru case de protocol. Dintr-o publicație de o anumită orientare politică am aflat că tocmai am primit mită de la Guvernul PSD o casă de la RAAPPS, iar de la o altă publicație, de o altă orientare politică, am aflat că sunt obișnuită tot a caselor de protocol ale SRI. Nu îmi trece prin cap să mă mut într-o casă de protocol și nici să fac vreo vizită. Am dezvoltat doar relații interinstituționale cu toate instituțiile. Și cu Parchetul General și SRI", a declarat Cristina Tarcea la CSM.
Reactia președintelui instanței supreme vine după ce Romanian Community Coalition a anunțat că a adresat CSM o cerere de clarificare a împrejurărilor și scopului unor presupuse vizite ale magistratului la vilele de protocol ale SRI. Tarcea a negat și în plenul CSM legăturile cu SRI și vizitele la vilele de protocol.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.