Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele iranian Hassan Rouhani - Tensiunile dintre Iran și Statele Unite sunt momentan la cote maxime

Hassan Rouhani

Președintele iranian Hassan Rouhani a declarat miercuri că tensiunile dintre Administrația de la Teheran și cea de la Washington sunt „la cote maxime”, într-un interviu difuzat de postul de televiziune de stat IRIB, relatează Reuters preluată de mediafax.

Rouhani a comentat în cadrul interviului și despre o conferință organizată de către Statele Unite în Polonia, în cadrul căreia s-a discutat despre situația din Orientul Mijlociu și din Iran. Președintele iranian a catalogat această conferință drept „un eșec total”.

„Tensiunile dintre Iran și Statele Unite sunt momentan la cote maxime. Statele Unite și-au orientat toată puterea împotriva noastră”, a declarat Hassan Rouhani.

De asemenea, președintele iranian a declarat sâmbătă că Administrația de la Teheran dorește să stabilească relații apropiate cu toate țările din Orientul Mijlociu, în pofida conflictului cu Arabia Saudită și a criticat dur intervenția Statelor Unite în zonă.

„Iranul este pregătit să lucreze cu aliații regionali pentru a asigura securitatea în Orientul Mijlociu. Inamicii noștri, Statele Unite și Israel, doresc să creeze diviziune în rândul iranienilor”, a declarat Rouhani într-un interviu difuzat de postul național de televiziune din Iran.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.