Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele liberalilor de la Sectorul 5 trage un semnal de alarmă asupra dezastrului administrației primarului #ZERO, Daniel Florea

Twitter
Cristian Olteanu

 

“Constatăm în ultima perioadă că sportul preferat al primarului #ZERO este risipa banilor publici. Iar mai grav este că pe lângă disprețul față de munca și efortul locuitorilor din Sectorul 5, nici activitățile edilitare nu produc vreun rezultat.

 

În singurul sector al Capitalei unde ard și se prăbușesc şcoli, unde nicio anvelopare termică nu a fost demarată în ultimii doi ani și jumătate, unde niciun parc sau loc de joacă pentru copii nu a fost măcar modernizat, unde parcările sunt, de fapt, maidane sau gropi de gunoi, închipuitul "edil" Florea își serbează propria persoană în coruri de aplaudaci și încearcă diverse șmecherii imobiliare din bugetul și așa modest al primăriei, transmite Cristian Olteanu.

 

"Îl somez pe acest incompetent să explice de îndată dacă cei 700.000 de euro de la evenimentul megalomanic al semicentenarului au fost cu adevărat furați, cum sugerează articolele de presă.

Îi cer să accepte comisia de verificare propusă de consilierii liberali în ședința de ieri a Consiliului local, pentru a elucida această situație extrem de dubioasă.

 

Mai mult, îi cer să blocheze orice inițiativă imobiliară ticăloasă, precum achiziții de clădiri aflate în paragină, la prețuri mult peste costurile edificării unora noi, sau achiziții de terenuri de la privați, în scopul teoretic al amenajării de parcări.

 

Doar votul și argumentele consilierilor opoziției PNL au făcut ieri ca încă 700.000 de euro să nu fie aruncați pe fereastră. Suma urma a fi cheltuită doar în primă instanță, pe achizitia unei clădiri în care, dacă vreodată s-ar fi întocmit documentațiile legale, ar fi urmat investiții de încă 800.000 de euro pentru a fi transformată în spatiu de locuințe sociale. Cu un milion și jumătate de euro se construiește o clădire nouă, funcțională, cu aceeași destinație, nu se fac escrocherii imobiliare cu edificii de acum 100 de ani!

 

Într-un sector adus de primarul #ZERO în pragul dezastrului, parcările se amenajează lângă blocurile de locuit, pe alei și la marginea străzii, nu pe terenuri cumpărate suspect și în grabă de la diverși privați, în schimbul unor sume astronomice.

 

Deși pare un scop imposibil, îi cer acestui personaj să înceteze bătaia de joc și risipa, să se apuce de treaba pentru care a fost votat, și să nu continue politica afacerilor dubioase pe banii cetățenilor!”, mai susține liberalul.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.