Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele lui Gaz Metan Mediaș îl refuză pe Becali. Carlos Fortes nu va ajunge la FCSB

Inquam Photos / Bogdan Buda
Inquam coregrafie FCSB steaua

Ioan Mărginean, preşedintele lui Gaz Metan Mediaş, a anunţat, cu câteva minute înaintea partidei cu FCSB, că transferul lui Carlos Fortes (23 de ani) la vicecampioana României nu se va realiza, informează mediafax.

Potrivit spuselor oficialului medieşean, cariera vârfului va continua în Portugalia, dacă va juca la nivelul arătat în primele trei etape.

Înaintea duelului direct, Becali a vorbit despre un transfer iminent al lui Fortes, dar conducerea Gazului are o altă variantă. Chestionat pe seama situaţiei atacantului de 23 de ani, Ioan Mărginean a dezvăluit care a planul echipei din Mediaş: "Impresarul lui Fortes şi domnul Zaporojanu au venit la meci, sunt în tribune. Sper să ne înţelegem, să stea la noi până în iarnă şi în iarnă să se întoarcă în Portugalia. E exclus să meargă la FCSB! Avem un "deal" cu Braga, în iarnă se întoarce în Portugalia, dacă joacă bine. E deţinut în coproprietate", a spus Mărginean, la Digi Sport.

În afara lui Fortes, FCSB s-a interesat şi de posibilitatea de a-l cumpăra de la Mediaş pe Darius Olaru (20 de ani), însă Mărginean a rămas dezamăgit de modul în care a fost primit şi tratat la negocieri: "Pentru Darius Olaru nu e nimic concret, a fost doar o discuţie. Îl respect pe Gigi Becali, dar oamenii lui nu s-au comportat frumos cu mine. Eu am vrut să avem o colaborare, să-l deţină ei, dar să mai joace la noi un an, să scăpăm de retrogradare", a mai punctat preşedintele medieşenilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.