Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele parlamentului nord-coreean vizitează Venezuela și se va întâlni cu Nicolas Maduro

RTV.net
nicolas maduro

Kim Yong Nam, liderul ceremonial al Coreei de Nord, se va întâlni cu președintele Venezuelei, Nicolas Maduro, în cadrul unei vizite oficiale în Caracas care a început luni, a transmis marți presa din Venezuela, citată de Reuters, conform mediafax.

Kim Yong Nam este preşedintele prezidiului Adunării Supreme a Poporului din Coreea de Nord. Acesta și-a început vizita oficială în Venezuela luni, când s-a întâlnit cu Jorge Arreaza, ministrul de Externe.

Întâlnirea dintre Maduro și oficialul nord-coreean vine în contextul în care Venezuela are relații diplomatice tensionate cu Statele Unite, Rusia, China și mai multe țări europene.

Uniunea Europeană și Statele Unite au impus o serie de sancțiuni împotriva Guvernului de la Caracas, manifestându-și astfel nemulțumirea față de corupția din țară, încălcarea drepturilor omului și realegerea în funcție a președintelui Maduro în luna mai.

Guvernul Statelor Unite ia în considerare adăugarea Venezuelei pe lista țărilor care susțin organizațiile teroriste, alături de state precum Coreea de Nord, Iran, Sudan și Siria.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.