Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele Partidului Ecologist îl critică pe Tăriceanu:‘Trântorul politicii dâmbovițene a vorbit taman despre investiții, adică exact acelea care nu se văd'

per.ro
Danut Pop

Dănuț Pop, liderul Partidului Ecologist Român, critică discursul public al politicienilor care vorbesc despre investiții în România. Luat în vizor a fost de această dată liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, pe care îl acuză nici mai mult nici mai puțin de „trădarea intereselor țării”.

Citește și: Europarlamentarul PNL Daniel Buda către Liviu Dragnea: ‘De ce staţi izolat la Bucureşti şi nu aveţi bărbăţia să veniţi la Cluj?’

„În această seară, liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu le-a vorbit românilor despre celebrul buget al anului 2019. Dincolo de tupeul specific, trântorul politicii dambovițene a vorbit taman despre investiții, adică exact acelea care nu se văd de ani de zile, deși sunt parte în discursurile tuturor celor care au fost la putere. Cu apucături de diplomat rafinat, Tăriceanu i-a aburit din nou pe români discutând despre câteva tronsoane, pesemne, deja bugetate, care ar urma, pentru a nu știu câta oară, să fie finalizate.

Ceea ce ne cutremură la acest om este viclenia, duplicitatea și făţărnicia, atât de evidente, că este un trădător al românilor. El va rămâne cunoscut ca cel care a concesionat resursele naturale de la Marea Neagră în mod nefavorabil pentru țara sa, dar, poate, pentru el. Nu știm. Un Prim- Ministru slab, care nu a avut un proiect pentru România. Deși a beneficiat de o conjunctură favorabilă în perioada când a fost în fruntea Guvernului, (România venea cu o importantă creștere economică), Tăriceanu nu a făcut nimic pentru infrastructura acestei țări despre care astăzi vorbește cu atâta siguranță și nonșalanță. Prim-Ministrul 0KM l-aș numi eu, cu tabieturi de "prezidențiabil", care a trădat interesele țării și care nu a lăsat în urma sa un kilometru de autostradă. Fix el va vorbit”, a precizat președintele Partidului Ecologist Român, Dănuț Pop.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.