Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele Partidului Ecologist Român: Tăriceanu, căpușa politicii românești, se trezește vorbind

per.ro
sigla PER - Partidul Ecologist Roman

Președintele PER, Dănuț Pop, lansează un atac foarte dur la adresa președintelui Senatului României. El susține că șeful ALDE ar trebui să plece din toate funcțiile publice după ce în diferitele calități oficiale avute a ”vândut pe doi bani gazele naturale din Marea Neagră” și mai mult în actuala calitate de lider al Coaliției a susținut la Ministerul Mediului ”o analfabetă funcțională, plină de grație”.

”Faptul că Simina Tănăsescu și-a dat demisia din funcția de Consilier Prezindential pe probleme juridice, ridică unele semne de întrebare. Dar, nu despre asta vreau să vorbesc.

Ci despre Tăriceanu, care declara că “demisia lui Tănăsescu se impunea, după gestul ei, fără precedent”. Ne întrebăm, domnule Călin Popescu- Tăriceanu, noi cât va trebui să mai așteptăm până când veți considera că se impune să va dați demisia sau chiar să ieșiți din viață politică? Tocmai dumneavoastră v-ați trezit să vorbiți, cel care a trădat România și a vândut pe doi bani gazele naturale de la Marea Neagră? Dumneavoastră, care nu ați fost capabil să realizați în întreagă carieră un proiect de țară pentru România?

Spuneți că declarațiile doamnei Simina Tănăsescu au fost neconvingătoare, dar v-ați gândit cât de neconvingător sunteți dumneavoastră pentru români? V-ați vârât că o căpușă sub aripa PSD și ați trimis la Ministerul Mediului o analfabetă funcțională, plină de grație. Sunteți părtaș la distrugerea mediul înconjurător din România și vinovatul numărul unu pentru faptul că țară noastră nu este, în prezent, Qatarul Europei. Ca să nu mai aprofundăm apartaneța la ultimele trei guverne, care ne fac să trăim o rușine națională în anul Centenarului.

Așadar, domnule Tăriceanu, pe când și demisia dumneavoastră de onoare?

Cum?… Nu mai aveți nici onoare?”, se întreabă Dănuț Pop.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.