Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele PMP, Eugen Tomac, despre proiectul autostrăzii București-Brașov: 'Îi asigur pe români că autostrada nu va mai fi doar un vis'

Mediafax
Eugen Tomac

Președintele PMP, deptutatul Eugen Tomac, susține că unul dintre cele mai importante proiecte ale sale a fost votat în Parlament. Este vprba despre proiectul autostrăzii București-Brașov.

Citește și: Un deputat PNL vrea ca cei 2% dați MApN pentru NATO să fie utilizați pentru autostrăzi: 'Au fost cazuri istorice care au avut un astfel de precedent'

„Ce părea imposibil s-a întâmplat! Proiectul Autostrăzii București-Brașov a intrat în linie dreaptă. Senatul a adoptat cu majoritate de voturi (excepție au făcut doi senatori UDMR) unul dintre cele mai importante proiecte legislative din întreaga mea carieră politică, cel al construcției Autostrăzii București-Brașov, pe care l-am inițiat împreună cu colegii mei parlamentari PMP.

Am convingerea că până la finalul actualei sesiuni parlamentare, acesta va fi adoptat și în Camera Deputaților, devenind lege.

Pentru a avea o autostradă într-un termen rezonabil, de 2 ani, guvernul trebuie să respecte prevederile legii: să creeze o companie distinctă, cu regim special, care să-și desfășoare activitatea continuu (24 din 24 de ore).

PMP a reușit să schimbe logica investițiilor guvernamentale în infrastructură. Acum, tot printr-o inițiativă a PMP, Guvernul are obligația de a realiza în patru ani Autostrada Unirii. Astfel, niciun guvern de acum înainte nu se va putea eschiva de la responsabilitățile care îi revin în acest sens.

Îi asigur pe români că autostrada București-Brașov nu va mai fi doar un vis. Mă voi implica personal pentru a-l transpune în realitate", a precizat într-un mesaj pe Facebook președintele PMP, Eugen Tomac.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.