Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele PMP, Eugen Tomac, după ce legea privind Codul Administrativ a fost declarată neconstituțională: 'Mă declar profund împlinit'

eugen tomac

Președintele PMP, Eugen Tomac, susține că a făcut tot ce a fost posibil pentru a contesta la Curtea Constituțională Codul Administrativ.

„PMP a făcut tot posibilul pentru ca, împreună cu USR și trei colegi din PNL, să contestăm la Curtea Constituțională Codul Administrativ, un cod al rușinii, prin care se creau pensii speciale pentru primari, iar limba maghiară devenea limbă oficială în România. Am crezut până în ultima clipă că avem dreptate, și chiar așa este. Curtea Constituțională a decis astăzi, cu unanimitate de voturi, că legea privind Codul Administrativ este neconstituțională în integralitate. Se poate, foarte greu, dar se poate! Ma declar profund împlinit pentru că am reușit în acest mandat de deputat să fac ce este corect pentru țara mea! Români, nu abandonați lupta, încă se mai poate să aducem România pe drumul cel bun!", a susținut Eugen Tomac pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.