Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele PMP reacționează la manipulările Rusiei: ați nenorocit cinci decenii poporul român

Mediafax
Eugen Tomac

Președintele PMP, Eugen Tomac, susține că mesajul Rusiei prin care arată că au ”eliberat” Bucureștiul, este o manipulare ordinară și îi acuză pe cei din Rusia că timp de cinci decenii au nenorocit poporul român.

Citește și: Virgil Ianțu explică de ce l-a REFUZAT pe Klaus Iohannis: Mi s-a propus, dar am zis nu

”Timpul propagandei sovietice a apus, iar Rusia tot nu înțelege acest lucru elementar.

Moscova și-a clădit imperiul pe teroare și minciuna și trăiesc in continuare din propagandă, deformând cu buna știință adevarul.

Inainte de a ne vorbi despre Armata Roșie, Kuzmin mai bine ne-ar explica noua, românilor, de ce Kremlinul s-a înțeles in secret cu Hitler, in 1939, sa împartă Europa și de ce au anexat atunci, in baza acelui pact diabolic, teritorii ale României. Pactul secret semnat de Molotov și Ribbentrop este sămânța răului care a adus cel de al doilea război mondial si Rusia e direct răspunzătoare pentru ororile care au urmat.

Îmi amintesc ca in 2009, Valerii Kuzmin, fiind ambasador la Chișinău a cerut Guvernului R. Moldova sa renunțe la predarea cursului de istorie a romanilor in școlile din Basarabia, invocând același “argument” ca Armata Roșie ne-a “eliberat”. Pentru a-l convinge că am înțeles mesajul Rusiei, am donat atunci 500.000 de manuale de Istoria Românilor turoror elevilor din R. Moldova. M-am ocupat personal de acest demers al Guvernului României si probabil de asta am fost declarat persona non grata in Rusia.

Oricât nu și-ar dori, Rusia nu ne poate convinge prin propaganda ieftină. Adevarul este unul singur, ați ocupat România și ne-ati adus pe tancurile roșii un regim criminal, care a nenorocit aproape cinci decenii poporul român.”, arată Eugen Tomac.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.