Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele PNL, cerere către simpatizanți pentru ziua moțiunii: Să participe la mitinguri

Agerpres
Ludovic Orban

Președintele PNL Ludovic Orban a transmis, luni, un mesaj simpatizanților formațiunii pe care o conduce, îndemnându-i să iasă în stradă la mitingurile organizate în ziua moțiunii, potrivit Mediafax.

"PNL este deschis, după căderea Guvernului, la negocieri cu toate forțele politice civilizate, decente, care vor binele României, pentru conturarea unei soluții benefice pentru România, care să reașeze România pe drumul firesc, euro-atlantic, pe un drum democratic, care să respecte valorile și principiile fundamentale care stau la baza funcționării UE. Pe un drum care să permită fiecărui cetățean să aibă o șansă la o viață mai bună. (…) Am luat decizia de a solicita membrilor, simpatizanților PNL, să fie prezenți la toate manifestațiile de susținere a moțiunii de cenzură, atât în București miercuri, în ziua moțiunii, cât și în toate celelalte orașe în care se vor organiza mitinguri și le-am solicitat să fie prezenți pentru a fi alături de cetățenii români care vor ca România să revină pe drumul drept", a declarat Ludovic Orban, președinte PNL.

"Următoarele zile vor fi decisive pentru România. Miercuri se va vedea cine preferă să rămână complicele lui Dragnea și susținătorul unui regim toxic pentru România. PNL a luat câteva decizii legate de moțiunea de cenzură și modul de susținere a moțiunii de cenzură. Obiectivul PNL este căderea Guvernului Dăncilă. Parlamentarii din majoritate vor avea ocazia să fie ori pe lista rușinii, fie să intre la panoul de onoare în memoria cetătenilor făcând un bine României punând punct acestui rău absolut pentru România, care este astăzi regimul Dragnea", a mai declarat Orban.

Moțiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului Dăncilă va fi votată miercuri în Parlament.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.