Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele Pro România Maramureş: 'Sute de persoane s-au înscris în Pro România Maramureş'

Facebook
pro romania

Sute de persoane s-au înscris în Pro România Maramureş, dorind să se implice în campania pentru alegerile prezidenţiale, precum şi în alegerile locale din primăvara anului viitor, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, preşedintele filialei judeţene, Viorica Marincaş, potrivit Agerpres.

"În timpul verii, activitatea organizaţiei judeţene a fost bogată, câteva sute de persoane s-au înscris în partid, iar o parte dintre noii veniţi şi-au exprimat intenţia de a candida în comunităţile respective. Aceleaşi persoane ne-au sprijinit în strângerea de semnături pentru candidatul nostru la prezidenţiale, Mircea Diaconu. Tot acest interes venit din partea noilor veniţi în organizaţie e un semn pozitiv, încurajator în ce priveşte activitatea filialei din judeţul Maramureş", a spus Viorica Marincaş.

Citește și: Curtea de Apel a luat decizia- Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea

Potrivit acesteia, în perspectiva alegerilor locale, există posibilitatea că Pro România să aibă candidaţi în majoritatea oraşelor şi comunelor din judeţ, inclusiv pentru primăriile municipiilor Baia Mare, Sighetu Marmaţiei, cât şi pentru Consiliul Judeţean Maramureş.

În context, lidera Pro România a mai precizat ca la sfârşitul săptămânii viitoare, pe 27 septembrie, se va afla în judeţul Maramureş candidatul pentru alegerile prezidenţiale Mircea Diaconu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.