Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele Renault, Jean-Dominique Senard a decis reluarea alianței cu Nissan

youtube.com
renault nissan

Președintele Renault, Jean-Dominique Senard este hotărât să reia alianța cu Nissan de anul viitor, după ce nu mai vede o prioritate în alianța cu Fiat Chrysler, transmite Reuters, potrivit Mediafax.

Parteneriatul Renault-Nissan a fost zdruncinat de arestarea fostului șef al alianței, Carlos Ghosn, la Tokyo, în urmă cu aproape un an, sub acuzații de conduită financiară necorespunzătoare, pe care acesta le-a negat.

Citește și: Nebunie mare în cazul Caracal! Anchetatorii i-au interzis lui Dincă: ‘S-a dat ordin pe unitate să nu aibă acces’

Cele două firme încă încearcă să repare relațiile, inclusiv prin revizuirile recente ale managementului, prin eforturi combinate de reducere a costurilor și investiții în noile tehnologii, chiar şi după îngrijorările asupra profitului Renault.

"Obsesia mea este ca alianța să decoleze în 2020. Dacă, până în 2020, nu vom reuși să extragem ... tot potențialul acestei alianțe, consider că este un eșec, atât la nivel personal cât şi la nivel de echipă”, a spus Senard la radio France Inter, fără a da detalii suplimentare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.