Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele SUA, Donald Trump, și cel al Turciei, Recep Erdogan, au discutat despre cazul uciderii jurnalistului Jamal Khashoggi

www.usatoday.com
Donald Trump Recep Tayyip Erdogan

Președintele SUA, Donald Trump, a discutat la Paris cu omologul său turc, Recep Tayyip Erdogan, despre cazul uciderii disidentului saudit Jamal Khashoggi, a declarat duminică un oficial de la Casa Albă, informează cotidianul Haaretz, potrivit Mediafax.

Discuția a avut loc sâmbătă seară, în cursul unui dineu la care au participat lideri politici din întreaga lume care au venit la Paris pentru a participa la cermoniile de comemorare a centenarului armistițiului care a pus capăt Primului Război Mondial.

Trump a afirmat săptămâna trecută discută cu Congresul, Turcia și Arabia Saudită pentru a stabili cine este responsabil de uciderea jurnalistului.

Khashoggi a dispărut după ce 2 octombrie a intrat în Consulatul saudit din Istanbul pentru a obține documente necesare căsătoriei sale. Cadavrul său nu a fost găsit până în acest moment.

Deși inițial a negat, Arabia Saudită a recunoscut că jurnalistul a fost ucis în consulat într-o operațiune "neaprobată".

Recep Tayyip Erdogan a anunțat sâmbătă că Turcia a trimis autorităților din Arabia Saudită, SUA, Marea Britanie, Franța și Germania mai multe înregistrări despre care Ankara susține că oferă detalii despre uciderea dizidentului saudit Jamal Khashoggi. Cu această ocazie, liderul de la Ankara a acuzat din nou autoritățile saudite că știu cine l-a ucis pe Khashoggi.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.