Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele Tineretului ALDE, în vizită la casa familiei Quintus, la 102 ani de la nașterea fostului liberal

Facebook Claudiu Catana
Catana familie Quintus

Deși s-a stins din viață în anul 2017, Mircea Ionescu Quintus, nu a fost uitat de liberali, astăzi, la 102 ani de la nașterea sa. Președintele Tinerilor din ALDE, Claudiu Daniel Catana, a fost acasă la soția seniorului PNL.

"Astăzi s-au împlinit 102 ani de la nașterea lui Mircea Ionescu-Quintus, președintele Partidului Național Liberal, președinte de onoare al PNL, simbolul liberalismului românesc. Am avut bucuria de a merge în vizită și de a mă întâlni cu soția sa, doamna Viorica Quintus, în locuința în care au trăit împreună peste 70 de ani. La reședința celui care a fost și va rămâne Seniorul politicii liberale, doamna Viorica Quintus m-a primit cu multă simpatie, mai ales că soțul său avea mereu un cuvânt de încurajare și sfaturi înțelepte pe care le oferea cu generozitate tinerilor politicieni.

Am stat de vorbă în sufrageria casei din Ploiești, un loc cu o încărcătură istorică deosebită, pentru că exact acolo Mircea Ionescu-Quintus i-a invitat și pe membri ai familiei Brătianu cu care a discutat despre chestiunile importante ale țării din acel moment. Mi-a povestit despre echilibrul Seniorului și despre cum știa să-i susțină pe tinerii liberali, precum și femeile în politică. Mi-a mai spus că dl Quintus a luptat toată viața lui pentru unitate. Și mi-a oferit și un sfat pentru tinerii politicieni din cadrul ALDE: ”Să faceți tot ce puteți pentru a schimba țara în bine”! I-am promis că voi transmite îndemnul domniei sale colegilor mei și că și eu voi ține cont de el întotdeauna.

Sunt mândru că sunt membru al comitetului director al Asociației Mircea Ionescu-Quintus, alaturi de doamna Viorica Quintus, domnul Dinu Zamfirescu si alti colegi liberali, care îi păstrează vie memoria și îi face mai bine cunoscute viața și activitatea politică, literară și socială.

Mircea Ionescu-Quintus este mărturia vie a istoriei poporului român. Dumnezeu să îl odihnească în pace!

#AsociatiaMirceaIonescuQuintus", scrie Claudiu Daniel Catana pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.