Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski dă cărțile pe față: Nu a discutat niciodată cu avocatul lui Trump, Rudy Giuliani

Donald Trump Volodimir Zelenski Trump Zelenski

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat marți că nu s-a întâlnit și nu a discutat niciodată cu avocatul personal al omologului său american Donald Trump, Rudy Giuliani, relatează site-ul agenției Bloomberg, potrivit MEDIAFAX.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Viorica Dăncilă, întâmpinată de protestatari la Ploiești: 'Ghița e în Serbia/ Nu ne mai alungați tinerii'

"Nu m-am întâlnit niciodată cu Rudy Giuliani", a declarat Zelenski în cadrul unei conferințe de presă susținută la Kiev.

"Vreau să vă transmit că nu am simțit niciodată presiune și că sunt foarte mulți oameni în vest și în Ucraina care vor să mă influențeze. Dar sunt președintele unei Ucrainei independente și sper că pașii mei demonstrează că sunt imposibil de influențat", a adăugat liderul ucrainean.

Citește și: Dincă bagă anchetatorii ÎN SPERIEȚI: Criminalul din Caracal are tendințe sinucigașe

Camera Reprezentanţilor din SUA a lansat o investigaţie parlamentară care ar putea conduce la iniţierea procedurii demiterii președintelui Donald Trump, suspectat că ar fi cerut Ucrainei anchetarea fostului vicepreşedinte Joseph Biden, favorit pentru a deveni candidatul Partidului Democrat la funcţia de preşedinte al SUA, şi a fiului acestuia, Hunter Biden. În cadrul investigaţiei, Camera Reprezentanţilor i-a trimis citaţii secretarului de Stat Mike Pompeo prin care îi solicită să ofere toate documentele referitoare la contactele preşedintelui Donald Trump cu Ucraina.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.