Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele Venezuelei îl consideră pe președintele Braziliei drept un 'Hitler al timpurilor moderne'

Jair Bolsonaro

Preşedintele Venezuelei, socialistul Nicolas Maduro, l-a calificat luni pe omologul său brazilian Jair Bolsonaro, de extrema dreaptă, drept ''Hitler al timpurilor moderne'', relatează AFP, potrivit Agerpres.

''Bolsonaro este Hitler al timpurilor moderne. El este. În schimb el duce lipsă de curaj şi de forţă de decizie, deoarece este o păpuşă, o marionetă, a grupurilor (de influenţă), a sectelor (...). Bolsonaro este provenit dintr-o sectă'', a declarat Maduro într-un discurs în Adunarea Constituantă, compusă doar din partizanii săi.

Noul preşedinte brazilian, în vârstă de 63 de ani, a sosit la putere datorită sprijinului bisericilor evanghelice, confesiunea soţiei sale Michelle (38 de ani).

''Poporul brazilian se va ocupa de el'', a adăugat preşedintele venezuelean, calificat şi el drept ''dictator'' de către Bolsonaro.

Citește și: Începe în Franța 'marea dezbatere națională' propusă de președintele Emmanuel Macron pentru detensionarea 'vestelor galbene'

Nicolas Maduro (56 de ani) a fost învestit în funcţie pe 10 ianuarie, pentru un al doilea mandat de şase ani, contestat de către opoziţie şi nerecunoscut de către o bună parte a comunităţii internaţionale, inclusiv Brazilia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.