Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele Vladimir Putin spune că Rusia dorește restabilirea dialogului cu SUA privind Tratatul Forţelor Nucleare Intermediare

Vladimir Putin

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat că Moscova dorește restabilirea dialogului cu Statele Unite privind Tratatul Forţelor Nucleare Intermediare (INF), după ce președintele american Donald Trump a anunțat luna trecută retragerea SUA din acest acord, relatează Reuters, informează Mediafax.

Preşedintele Donald Trump a acuzat Rusia de încălcarea acordului semnat în anul 1987 și a anunțat în octombrie că Statele Unite se vor retrage din Tratatul Forţelor Nucleare Intermediare (INF).

De asemenea, liderul rus a mai declarat duminică pentru televiziune RT France, că speră că va avea o întrevedere cu Trump în marja summitului G-20 din Argentina, programat să se desfășoare între 30 noiembrie și 1 decembrie.

"Ceremonia a fost organizată în așa fel încât nu am putut vorbi. Doar am urmărit ceremonia", a declarat Putin după ce a fost întrebat dacă a putut discuta cu omologul său american.

Președinții Rusiei și Statelor Unite, Vladimir Putin, respectiv Donald Trump, s-au salutat în momentul în care cei doi au ajuns la scena de la Arc de Triomphe de unde au asistat la ceremonia de comemorare a Armistițiului din 1918, care a pus capăt Primului Război Mondial, relatează presa internațională.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.