Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preafericitul Părinte Ioan îi transmite Patriarhului Daniel un mesaj de felicitare cu ocazia împlinirii a 70 de ani de viață

basilica.ro
Patriarhul  Daniel

Preafericitul Părinte Ioan i-a scris Părintelui Patriarh Daniel un mesaj de felicitare cu ocazia împlinirii a 70 de ani de viață. Patriarhul Antiohiei afirmă: „Dragostea lui Hristos jertfelnic oferită de Preafericirea Voastră și de slujitorii Voștri este o rază glorioasă de speranță care strălucește pentru Europa și luminează întreaga lume”, realtează Basilica.ro.

Textul integral:

Preafericirea Voastră Daniel, Arhiepiscop al Bucureștiului și Patriarh al României, iubit frate și împreună slujitor în Hristos Domnul. Cu mare bucurie, vă îmbrățișăm persoana iubită în Domnul și spunem:

Iubit Frate în Hristos,

Hristos este în mijlocul nostru!

Vă salutăm cu căldură la sărbătorirea celei de-a șaptezecea aniversări a zilei de naștere, transmițându-vă felicitările noastre pline de bucurie împreună cu urările noastre pline de rugăciune pentru sănătate, pace și prosperitate.

În timp ce privim la tăria atotputernică a Duhului Sfânt Care lucrează în turma voastră dreptcredincioasă, Îi dăm slavă lui Dumnezeu pentru înflorirea Bisericii Ortodoxe Române și pentru reînnoirea ei spirituală.

„În osteneală și în trudă, în privegheri adeseori” (2 Corinteni 11, 27), dragostea lui Hristos jertfelnic oferită de Preafericirea Voastră și de slujitorii Voștri este o rază glorioasă de speranță care strălucește pentru Europa și luminează întreaga lume.

La acest moment binecuvântat, urăm Preafericirii Voastre încă mulți ani plini de milostivirile bogate ale Domnului de viață Făcătorul, implorându-L pe Hristos, marele Arhipăstor al sufletelor, să reverse darurile Sale cerești, astfel încât să puteți continua, cu putere spirituală și conducere vizionară, a cârmui turma sfântă și iubitoare de Dumnezeu a Patriarhiei României în „loc de pășune” și „la apa odihnei” (Psalmul 22, 2), astfel „tinzând către […] răsplata chemării de sus, a lui Dumnezeu, întru Hristos Iisus” (Filipeni 3, 14).

† Ioan al X-lea,

Patriarhul Antiohiei și al Întregului Orient

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.