Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Precizări de la Cotroceni privind mafia lemnului

lemn

Consilierul prezidențial Dan Mihalache a declarat, marți seara, că zvolul că ar fi omul de lobby al austiecilor de la firma Schweighofer-Holzindustrie este unul total nefondat. El a subliniat că nu are nicio legătură cu firma sau cu patronul acesteia, afirmând că l-a văzut o singură dată în zece ani.

„Eu stau și mă tot uit și îmi semnalează diverși prieteni cum numele meu apare amestecat în niște chestiuni cu care n-am niciun fel de legătură. Știu retorica existentă despre mine, dar să aflu că sunt omul de lobby între firma Schweighofer-Holzindustrie. și (..) e un pic cam mult, și profesional vorbind”, a spus Dan Mihalache, într-o intervenție telefonică, laB1 TV.

Jurnalistul Cătălin Strbilea i-a atras atenția lui Dan Mihalache că afirmația privind așa-zisa sa legătură cu firma austriacă a fost făcută de jurnalistul Cornel Ivanciuc, iar consilierul prezidențial a replicat că Ivanciuc „habar nu are despre ce vorbește”.

„Domnul Ivanciuc habar n-are despre ce vorbește”, a spus Mihalache.

Consilierul prezidențial a fost întrebat dacă poate confirma faptul că în timpul vizitei în Ucraina, președintele Klaus Iohannis a încercat să discute cu președintele ucrainian Petro Poroșenko problema interdicției pe care Ucraina a adoptat-o cu privire la exportul de buștean.

„Acest subiect nu a figurat pe agenda discuțiilor noastre, e o forțare de interpretare că eu am vreo legătură cu Schwighofer și cu firma sa. Cred că l-am văzut o dată în 2004 sau 2005 sunt 10 ani de atunci, chiar n-am nicio legătură cu el. Deși nu sunt eu cel responsabil pentru elaborarea unor avize, a existat un aviz al Consiliului de Concurență, poate veți descoperi că ei au o legătură cu domnul Schweighofer”, a mai spus Dan Mihalache.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.