Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Precizări noi în cazul lui Tiberiu Urdăreanu: Este suspect, iar firma UTI a dus documente la DNA

uti

UTI Grup a pus la dispoziţia organelor de cercetare toate documentele solicitate, după ce omul de afaceri Tiberiu Urdăreanu, patronul grupului de firme UTI, fost dus, joi, la audieri, la Direcţia Naţională Anticorupţie, informează un comunicat al companiei, publicat pe site.

Citește și: Ambasada SUA vorbește despre cazul Elena Udrea

"Domnului Tiberiu Urdăreanu i s-a adus la cunoştinţă calitatea de suspect în legătură cu presupuse acte de corupţie. Societatea UTI Grup a pus la dispoziţia organelor de cercetare toate documentele solicitate şi va colabora în continuare, în mod prompt şi transparent, cu autorităţile în vederea stabilirii adevărului, furnizând orice informaţie este solicitată de organele de anchetă", se menţionează în comunicat.

Reprezentaţii grupului precizează că nu vor comenta "în acest moment" informaţiile care circulă în media, subliniind că punerea în mişcare a acţiunii penale nu poate să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Citește și: Procurorul care a închis dosarul de plagiat al lui Victor Ponta, propus șef la PICCJ

"Ne limităm în a nu comenta, în acest moment, informaţiile care circulă în media. Facem precizarea că, în conformitate cu prevederile Codului de procedură penală, punerea în mişcare a acţiunii penale nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie", se mai arată în comunicat.

Omul de afaceri Tiberiu Urdăreanu, patronul grupului de firme UTI, se află, joi, la DNA pentru a fi audiat într-un dosar de corupţie. Urdăreanu a fost adus cu mandat.

Patronul UTI nu a făcut declaraţii la intrarea în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Până în prezent nu se ştie în ce dosar a fost chemat de procurori.

Citește și: ALERTĂ Marea Britanie va fi lovită de ATENTATE: Anunțul ȘOCANT al șefului MI5 / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.