Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PRECIZĂRILE de la miezul nopții ale Guvernului. Alba-neagra cu Raportul Corpului de Control

Palatul Victoria

Foarte ciudat comportamentul Departamentului de Comunicare al Guvernului. După ce au făcut public Raportul Corpului de Control al Guvernului cu privire la cauzele îmbolnăvirii și în multe cauze și al decesului bebeluților din Județul Argeș în care se indica clar ca posibilă cauză majoră și vaccinul HEXACIMA destinat pieței din Kazahstan, la ore bune după ce presa a dezbătut îndelung revin cu Precizări cel puțin ciudate:

Vezi şi: Antifrauda anchetează legăturile dintre Asesoft și Hexi Pharma

"Precizari: cu privire la Nota de informare privind rezultatul verificarilor suplimentare efectuate de catre Corpul de control al Primului-ministru, in legatura cu situatia copiilor transferati cu afectiuni grave de la Spitalul de Pediatrie Pitesti la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii "Maria Slodowska Curie".Corpul de Control al Primului-ministru nu a identificat cauza imbolnavirilor copiilor transferati de la Spitalul de Pediatrie Pitesti la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Marie Curie. In cadrul actiunii de documentare efectuate au fost identificate insa neconformitati in cadrul sistemului de sanatate, care au fost mentionate in nota intocmita la finalul acestei actiuni. Nicaieri in cuprinsul notei nu este mentionata existenta vreunei legaturi intre neconformitatile identificate, privind aprovizionarea si gestionarea stocurilor de vaccinuri si afectiunile copiilor de la Spitalul de Pediatrie Pitesti. O astfel de legatura ar fi de altfel imposibila din punct de vedere medical iar orice speculatie in acest sens este lipsita de fundament."

_____

Anterior documentul prezinta o situaţie de-a dreptul şocantă: există suspiciunea că la îmbolnăvirea copiilor ar fi putut contribui un lot de vaccinuri adus din Kazahstan, vaccinuri nedestinate pieţei europene. Deşi s-a solicitat verificarea vaccinurilor, acest lucru nu s-a putut realiza încă, iar Corpul de Control a sesizat Parchetul General.

TOATE DETALIILE AICI

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.