Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Precizările Poliției, după descinderea și percheziția în biroul soțului Vioricăi Dăncilă: Ce ACUZAȚII i se aduc

Inquam Photos/ Octav Ganea
Viorica Dancila sot Cristinel Dancila

Poliţia Judeţeană Argeş anunţă că poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, au făcut o percheziţie la sediul regional al unei societăţi comerciale, situat în municipiul Piteşti, pentru administrarea probatoriului într-un dosar de fals. Surse judiciare au declarat pentru News.ro că descinderea a fost făcută după ce anchetatorii au cerut companiei Petrom o serie de documente, într-o anchetă privind obţinerea în mod fraudulos a unui teren, iar compania nu a pus la dispoziţie actele solicitate.

Surse judiciare au declarat pentru STIRIPESURSE.RO că soțul Vioricăi Dăncilă, Cristinel Dăncilă, angajat al companiei OMV Petrom, în biroul căruia s-ar fi făcut percheziții, ar fi refuzat, în mod constant, să dea procurorilor documentele solicitate, trimițându-i pe anchetatori la serviciul de pază, care nu avea nici o competență în acest sens.

Citește și: Victor Ponta trage semnalul de alarmă: Dacă nu o facem acum – până în 2024 va mai exista România?

„În cursul zilei de 14 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş, au desfăşurat o activitate de percheziţie la sediul regional al unei societăţi comerciale, situat în municipiul Piteşti. Activitatea s-a desfăşurat în scopul administrării de probatoriu, într-un dosar penal în care se desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals în înscrisuri, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, iar în urma activităţii de percheziţie, au fost ridicate mai multe documente. La acest moment, cercetările vizează modul în care o persoană fizică ar fi dobândit o suprafaţă de teren, pentru care ulterior a avut o relaţie contractuală cu societatea comercială în cauză, ce activează în domeniul petrolier”, informează, miercuri după-amiază, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş.

Precizările IPJ Argeş au fost făcute după ce unele publicaţii au relatat, citând surse judiciare, că procurorii şi poliţiştii specializaţi în investigaţii economice au efectuat percheziţii la biroul soţului fostului premier Viorica Dăncilă, Cristinel Dăncilă, care este angajat al companiei OMV Petrom. Informaţia a fost dezminţită ulterior de Viorica Dăncilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.