Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Precizările Poliției Române, după ce un agent a bruscat o minoră gravidă când încerca să o încătușeze pentru că vindea ghiocei în București: 'Se face o anchetă'

Un agent de poliție a utilizat forța pentru a prinde o minoră gravidă care vindea ghiocei în Sectorul 1! Scenele îngrozitoare au fost surprinse de un bucureștean și le-a postat pe Facebook.

Poliția are însă o altă variantă. Spune că tânăra cerșea, a refuzat să se legitimeze și a fugit. Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili dacă intervenţia agentului a fost una corectă. În plus, tânăra despre care se spune că ar fi gravidă a primit și o amendă de 500 de lei.

Citește și: Florin Roman îl pune la punct pe Claudiu Năsui: ‘Nu poți să conduci o țară doar prin postări pe Facebook. Vă recomand o cafea tare și rezolvați această problemă’

"La 30 ianuarie anul în curs în jurul orelor 17:00, un echipaj al Secţiei 2 Poliţie au observat în trafic pe raza Sectorului 1, mai exact în apropierea DN1, o tânără care apela la mila publicului.

Poliţiştii au încercat să o legitimeze, moment în care tânăra a luat-o la fugă. Unul din poliţişti a luat-o în urmărirea acesteia, a reuşit să o prindă la câteva străzi de la locul unde aceasta apela la mila publicului. Femeia a refuzat să se legitimeze, motiv pentru care a fost condusă la sediul subunităţii unde a fost amendată cu 500 de lei.

Se face şi o anchetă de către structura de control interna a Poliţiei Sectorului 1 pentru a vedea dacă s-a acţionat corespunzător", a declarat, pentru Antena 3, Ciprian Romanescu, purtător de cuvânt Poliţia Capitalei.

Citește și: Atac devastator la adresa Guvernului: ‘Pentru asta au fost votați? Să vândă România bucată cu bucată, activ cu activ?’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.