Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Precizie și siguranță sporită, prin chirurgie robotică

chirurgie robotica

Chirurgia robotică este o formă foarte avansată de chirurgie minim invazivă în care instrumentele chirurgicale și camera optică sunt manevrate de brațele unui sistem robotic, controlat de medicul chirurg. Așadar, nu „robotul” este cel care operează, ci medicul chirurg, folosindu-se de instrumentele avansate de care dispune sistemul da Vinci, pe care le conduce prin intermediul unei console.

Posibilitatea de a interveni cu precizie în locuri greu accesibile, libertatea de mișcare sigură a mâinii chirurgului, precum și capacitatea de vedere tridimensională mult mărită, de înaltă definiție, a câmpului operator, sunt punctele forte pe care le oferă sistemul robotic.

Spitalul Clinic SANADOR dispune de cea mai nouă generație de tehnologie chirurgicală robotică – da Vinci XI. Decizia asupra tipului de intervenție chirurgicală este luată în urma discuției dintre pacient și medicul chirurg, în care sunt explicate opțiunile disponibile și dacă este posibilă și recomandată intervenția prin chirurgie robotică.

Pentru pacient, beneficiile chirurgiei robotice includ o spitalizare scurtă, mai puține complicații, durere și sângerare reduse, recuperare rapidă, cicatrici mai mici și mai puțin vizibile, alături de o siguranță sporită prin acuratețea mai bună a actului chirurgical. Toate aceste aspecte, împreună cu precizia ridicată a intervenției, conduc la reducerea riscului de complicații postoperatorii și reluarea rapidă a activității cotidiene.

SANADOR oferă o gamă largă de intervenții robotice, realizate de echipe chirurgicale de elită, cu o bogată experiență profesională, și anume:

  • Intervenții de chirurgie urologică: prostatectomii, nefrectomii parțiale sau totale, excizii ale chisturilor, cistectomie sau pieloplastie.
  • Intervenții de chirurgie generală: rezecții de colon, rezecții de rect, tratamentul herniilor inghinale și ventrale, gastrectomii, tratamentul herniilor hiatale și al bolii de reflux gastroesofagian, cura acalaziei, chirurgia pancreasului, chirurgia splinei.
  • Intervenții ginecologice: histerectomii, miomectomii, chirurgia endometriozei.

Spitalul Clinic SANADOR, cel mai mare spital privat din România, oferă acces la intervenții chirurgicale de înaltă tehnicitate, inclusiv chirurgie robotică, realizate de echipe medicale de top, cu mare experiență operatorie, pentru a asigura beneficii maxime pacienților în condiții de siguranță sporită și confort.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.