Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preda: Socialiştii europeni sunt de un cinism înfiorător în cazul Dragnea

evz.ro
dragnea

Socialiştii europeni îşi ţin în braţe rudele din estul continentului spune europarlamentarul Cristian Preda (PPE), care comentează reacţia Partidului Socialist după condamnarea definitivă a lui Liviu Dragnea în dosarul "Referendumul".

Preşedintele socialiştilor europeni, Serghei Stanişev, a scris recent pe Twitter că PSD este capabil să-şi stabilească singur conducerea. Asta după ce liderii PNL le-au cerut socialiştilor europeni să se delimiteze de Liviu Dragnea.
Eurodeputatul Cristian Preda critică poziţia Partidului Socialist: "Socialiştii sunt solidari cu corupţii, nu e prima dată, vă reamintesc că Adrian Năstase, după prima condamnare şi înainte de a doua a fost găzduit la Parlamentul European".
"N-au o problemă socialiştii europeni cu rudele din est, poate să fie orice, trebuie ţinute în braţe şi din păcate în această privinţă nu putem avea veşti bune, mă tem. Socialiştii europeni sunt într-o scădere dramatică în foarte multe ţări şi atunci acceptă de la ultranaţionalistul Fico în Slovacia, la condamnatul Dragnea în România. Nu gândesc în termeni etici socialiştii şi sunt de un cinism înfiorător", a declarat, la RFI, europarlamentarul.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.