Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Predoiu a scăpat de o spaimă - Mâna lui dreaptă de la MJ anunţă că nu are COVID, după ce a fost luat cu ambulanţa

cristian bacanu

Cătălin Predoiu, ministrul Justiţiei, despre care apropiaţii spun că este cu adevărat speriat de posibilitatea de a lua coronavirus, a scăpat de spaima de joi seara. Secretarul de stat MJ Cristian Băcanu, candidat PNL la Primăria Sectorului 5, anunţă că nu are COVID, după ce joi seara a ajuns la spital cu ambulanţa.

„Sunt bine, mulțumesc de întrebare Antena 3 și DCNews! Zvonurile despre retragerea mea din cursă pe motiv de Covid au fost mult exagerate. Nu-mi pare deloc rău că stric calculele contracandidaților mei și mă bucur mult că zilele viitoare voi fi din nou alături de locuitorii sectorului 5!

Ieri, pe fondul unei stări generale proaste, m-am testat de COVID-19 într-unul dintre spitalele bucureștene și, din fericire, pot spune cu bucurie că rezultatul este unul negativ. Le mulțumesc cadrelor medicale pentru profesionalismul de care au dat dovadă, colegilor din PNL care m-au sunat să mă încurajeze și cetățenilor din sector care mi-au timis mesaje după ce au auzit știrea.

Să ne vedem cu bine pe stradă în această perioadă și la vot în 27 septembrie!”, scrie Băcanu pe Facebook.

Băcanu a devenit cunoscut după ce a propus ca toți românii să completeze declarații de avere. Tot secretarul de stat de la MJ ar fi fost cel care a redactat plângerea penală pentru înaltă trădare împotriva Vioricăi Dăncilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.