Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Predoiu: Am ajuns ca doi penali sa ne facă agenda si toate elitele Romaniei să tacă

Predoiu2
Prim-vicepreședintele PNL, Catalin Predoiu, critica dur pasivitatea intelectualilor si a societății civile.
Într-o postare pentru chemarea bucurestenilor la mitingul de marți, Predoiu arătă că orice vot pentru Ponta, este un vot de trădare a României.

"Ponta vrea (din nou) să facă "milioane de locuri de muncă", Dragnea vrea să ne facă "Romania curată"! Rău am mai ajuns ca doi penali să ne facă agenda și toate elitele adevărate ale României să tacă și să înghită, in loc “să-i ia de guler”!

N-avem de discutat "tehnocrație" și doctrine cu doi șmecherași care-au pus umărul la coborârea politicului în mediocritate. Oare cum de nu înțeleg ce vrea și de ce are nevoie poporul cei care încă îi mai țin cocoțați în funcții? Ăsta să fie interesul național?! Să fim conduși de semidocți mediocri a căror singură performanță e lingușeala șefilor (Ponta) și "smântânirea" voturilor și a fondurilor bugetare (Dragnea)? Și când vine o criză peste România, cine o rezolvă? Sau cine poate specula oportunitățile oferite României în afara granițelor?

Orice complicitate și prietenie acum cu PSD-ul lui Ponta și Guvernul lui Dragnea (nu, nu e greșeală), reprezintă o formă de trădare a românilor.

Bucureștenii au ocazia să-și spună cuvântul față de ei marți, la mitingul organizat contra guvernului PSD și a lui Ponta. Să dăm puțin politețea de-o parte și să le spunem în față acestor netrebnici cine sunt ei de fapt și ce-ar putea fi țara fără ei!

Veniți la mitingul din București – Parcul Izvor, marți, ora 9.30. Nu ați face-o pentru PNL, ci contra PSD și Ponta, ați face-o pentru voi, cei care v-ați saturat de aroganță, hoție și minciuni! Hai la miting!"

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.