Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Predoiu ia la verificat candidatii pentru Bucuresti. Cine sunt ei

cine candidat

Presedintele PNL Bucuresti Catalin Predoiu a declarat joi ca liberalii urmeaza sa faca un nou sondaj pentru a selecta candidatii la primariile de sector din Capitala.

Predoiu a anuntat ca ii va evalua personal, 'pe teren', pe cei inscrisi in competita interna pentru functia de primar, dar va avea intrevederi si cu fiecare candidat pentru functiile de consilier local. El a explicat că doreşte sa le vada CV-ul si sa se asigure ca acestia sunt persoane cerute de cetăţeni, competente, care respectă criteriile de integritate.

"Vreau sa merg si eu intr-o sala in care are loc o dezbatere cu cetatenii,sa-l vad pe candidat cum discuta cu acestia, cum raspunde la intrebari, ce solutii are, cum se descurca in situatii in care e criticat, in care e intrebat de probleme concrete. Ma uit la ei ca la un primar si ca un cetatean care isi doreste un anumit tip de primar", a spus Predoiu.

In competitie s-au inscris urmatorii:

Sectorul 1: Diana Tusa, Victor Picu, Alexandru Nazare, Alexandru Dumitrescu.

Sector 2: Ioana Lazaroiu, Dan Cristian Popescu, Vicentiu Radu, Sorin Radulescu, Adrian Neacsu.

Sector 3: Florin Alexe, Sulfina Barbu, Adrian Moraru, Andrei Tudorache, Florin Stefan Vasile.

Sector 4: Marius Rogin, Alexandru Ionescu, Honorius Progoana, Razvan Sava.

Sector 5: Ovidiu Raetchi, Virgil Balaceanu.

Sector 6: Razvan Mironescu, Danil Tulucea.

Cat despre primaria Capitalei, Predoiu a precizat ca pana la sfarsitul lunii februarie Cristian Busoi ramane candidatul PNL, insa vor fi testati in sondaje si alti lideri ai partidului.

"Nu avem in partid o competitie intre domnul Busoi si doamna Saftoiu. Nu avem in partid o competitie intre domnul Busoi si alt domn, nu avem niciun fel de competitie declarata sau nedeclarata. Avem un candidat ales in unanimitate de filiala Bucuresti, cu el mergem inainte si e normal sa masuram periodic ce se intampla pe teren. (...)

In acest moment noi discutam de selectia pentru primariile de sector. Orice discutie legata de evaluarea candidatului pentru primarul general se face la jumatatea lunii februarie si este o evaluare pe care si domnul Busoi si-o doreste dupa aceste cateva luni de pre-campanie", a spus Predoiu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.