Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Predoiu il acuza pe Dragnea ca are acces la date despre vot fara temei legal

orban predoiu

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a declarat, joi, că liderul social-democrat Liviu Dragnea are acces la date legate de procesul electoral "dincolo de limita responsabilităţilor pe are le are".

"(...) Ce e de notat e că dânsul pare a avea acces la procesul electoral dincolo de limita responsabilităţilor pe are le are Şi ar fi o bună întrebare: să ne spună de unde ştie acest lucru şi în ce temei legal i-au parvenit aceste informaţii. Eu nu am o astfel de informaţie. Deci, îl întreb la rândul meu pe domnul Dragnea de unde are informaţia şi în ce temei legal a primit-o?", a declarat prim-vicepreşedintele PDL, întrebat cum comentează afirmaţiile preşedintelui executiv al PSD, Liviu Dragnea, potrivit cărora la turul întâi al prezidenţialelor judeţul Teleorman a devenit "o atracţie turistică" pentru simpatizanţii candidatului ACL, Klaus Iohannis, care au votat pe liste suplimentare.

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a afirmat joi că i s-a părut ciudat numărul mare de voturi de pe listele suplimentare din 2 noiembrie, chiar şi în judeţul Teleorman, şi a arătat că va fi mai atent în turul doi al prezidenţialelor de unde vor veni autocare, microbuze, trenuri.

"Şi la Teleorman au fost mulţi pe listele suplimentare. Bine, noi am fost mândri că a devenit dintr-o dată atracţie turistică, dar o să fim mai atenţi în turul 2. Eu nu spun că nu s-a votat corect, dar ştiu că cei de pe listele suplimentare mai mult de 99% au votat cu Klaus Iohannis. Nu e foarte greu să-ţi dai seama când faci analiza serioasă la secţiile de vot din cei care votează pe listele suplimentare. Nu ştii fiecare cum a votat, dar într-o secţie de vot îţi cam ştii electoratul şi, când vezi că acolo au venit în plus faţă de alte tururi de scrutin nişte cetăţeni care nu erau din localitate şi un număr de voturi pentru Klaus Iohannis, sigur că te gândeşti la asta. Dar eu cred ca Teleormanul, dezvoltându-se foarte mult, a devenit o atracţie turistică. O să fim mai atenţi în turul 2, dacă vin autocare, vin microbuze, vin trenuri, o sa ne uităm de unde vin", a declarat Dragnea, la sediul central al PSD.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.