Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Predoiu, raspuns dur pentru Victor Ponta. O reala catastrofa

predoiu

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu, cel care ar urma sa ii ia locul lui Victor Ponta intr-un Guvern PNL ii da un raspuns dur acestuia dupa declaratiile facute duminica la Romania TV.

Ponta a precizat ca vede o "foame de a ajunge la guvernare" a celor de la PNL in ciuda faptului ca din punctul sau de vedere nu sunt pregatiti.

Predoiu i-a raspuns premierului pe pagina sa de Facebook subliniand ca "foamea de putere" il tine de fapt pe premierul Victor Ponta "agatat de scaunul de la Palatul Victoria", iar proasta sa guvernare se indreapta catre "o reala catastrofa". Predoiu foloseste astfel tocmai discursul care il deranjeaza pe Victor Ponta, premierul aratand ca de fapt Romania sta foarte bine pe plan economic si este apreciata pe plan international.

"Premierul Ponta a prins puțin curaj și a început din nou show-urile mediatice. Țara nu numai că a intrat într-un proces de declin din momentul în care Victor Ponta a fost numit premier, dar după trei ani de risipă, iresponsabilitate și proastă guvernare se îndreaptă către o reală catastrofă. Graţie „bunei reputații” pe plan extern a premierului, România a devenit o paria pentru investitori.

Premierul Ponta nu are nici cea mai mică idee despre cum ar fi trebuit să arate bugetul României, sau asupra riscurilor care planează asupra României, în contextul în care pacea nu este o realitate în lume sau în regiune", a spus Predoiu.

El a atacat si posturile de televiziune Antena 3 si RTV pe care le numeste "dulaii personali ai premierului" acuzandu-le ca prezinta sondaje care arata ca romanilor le merge bine, cand de fapt acestia au buzunarele goale.

"Evident, pentru marioneta Ponta prioritare vor fi interesele baronilor, interese care îl vor împiedica întotdeauna să ia măsurile economice care să stimuleze competiţia onestă şi creşterea economică. Iar sondajele de casă și cei doi „dulăi” personali ai premierului – Antena 3 și RTV – ne vor spune în fiecare zi ce bine o duc românii, în timp ce buzunarele acestora sunt tot mai goale pe zi ce trece", a mai precizat Predoiu.

Concluzia sa este ca orice roman "are datoria" de a ii cere demisia premierului, amintind si de ordonanta data recent de Guvern pentru ca premierul sa poata "scapa" de problema plagiatului.

"Orice român care își iubește țara are datoria morală să-i ceară demisia. Fiecare zi și fiecare minut pe care îl Ponta îl mai petrece în scaunul de prim-ministru se transformă într-o problemă de securitate națională pentru România.

Mă întreb, dacă foamea de putere nu îl ținea pe Ponta agățat de scaunul de la Palatul Victoria, cum ar mai fi scăpa premierul de problema numită simplu „plagiat”. Cine mai dădea o ordonanță de urgență pentru „mica” problemă care a început să atârne ca o piatră de moară de CV-ul premierului?", conchide Predoiu.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.