Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Predoiu s-a ENERVAT la audieri când a fost întrebat de întâlnirile cu ambasadorul SUA: Ni se oferă tot, nu ni se cere nimic. Care e problema?

predoiu zuckerman

Ministrul demis al Justiției, Cătălin Predoiu, propus pentru un nou mandat în Guvernul Orban II, s-a declarat deranjat marti, la audierea sa in comisiile parlamentar de resort, de curiozitatea parlamentarilor legata de intalnirile sale cu noul ambasador SUA în România, Adrian Zuckerman.

Initial, un deputat PNL a zis ca parlamentarii discutau pe holuri despre intalnirile lui Predoiu cu ambasadorul SUA si i-a cerut sa explice de cate ori s-au intalnit si ce-a discutat. „Intalnirile n-au fost individuale, au fost in format de delegatii de ambele partid, au fost doua intalniri la Ministerul Justitie si o intalnire la ambasada SUA. Am discutat despre pregatirea profesionala a magistratilor, ni s-a oferit sprijin pentru orice tip de pregatire a procurorilor pentru lupta impotriva traficului de persoane si coruptiei”. Ulterior, Predoiu s-a declarat deranjat: „Aproape ca trebuie sa ne cerem scuze ca avem relatii cu unele ambsade. Nu ni se cere nimic, ni se ofera tot! Care este problema? Cu ce va supara ca expertii romani vor fi mai eficienti? Sau ce ambasade sa vizitam sa fie multumita si opozitia?”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.