Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Justiției la aniversarea DNA: DNA este o necesitate a istoriei post-decembriste; Gândiți ce așteaptă un om onest care are nevoie de voi

Ministrul Justiției a vorbit despre DNA în cei 20 de ani ai săi și s-a concentrat în mesajul său de a indica Direcției ce așteptări au românii de la procurorii anticorupție.

„La înființarea DNA societatea românească era captiva unor rețele și grupuri din sfere. DNA a fost o necesitate a istoriei societății românești post decembriste.

DNA e un câștig uriaș cert pentru români, pentru oameni. De aceea trebuie susținută și ajutată să evolueze pentru combaterea corupție din toate sferele.

Trebuie ajutată și responsabilizată ca Direcția să nu funcționeze prin abuzuri sau minusuri., Trebuie asigurată logistica, trebuie dezvoltată structural.

Știu supărarea dumneavoastră despre nerevenirea competențelor dar era singura cale prin care erau mulțumiți toți actori în ciuda tuturor părerilor din trecut.

Nu vă gândiți doar la ce așteaptă un cetățean onest care nu are treabă cu Direcția. Gândiți  ce așteatpă un cetățean onest care are treabă cu dumneavoastră. Așteaptă un procuror profesionist, onest, competent și care poate soluționa fără viciu probleme supuse analizei sale”, a spus ministrul Justiției.

La evenimentul organizat de Direcție participă președintele României, Klaus Iohannis, procurorul general al României, Gabriela Scutea, ministrul Justiției Cătălin Predoiu, președintele instanței supreme, Corin Corbu, reprezențanți ai CSM, șefii structurilor teritoriale ale Direcției dar și membrii ai societății civile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.