Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prefectul Brăilei: 'Cei care ajung în carantină, pentru ca n-au respectat izolarea, își vor plăti cazarea și masa'

catalin boboc

Prefectul Judeţului Brăila, Cătălin Boboc, a declarat joi, într-o teleconferinţă de presă, că persoanele care nu respectă izolarea la domiciliu şi sunt duse apoi în spaţii de carantină nu vor sta acolo "ca la pensiune", ci la final vor primi o notă de plată cu cheltuielile care s-au făcut pentru ei cu masa şi cazarea.

"Persoanele care nu respectă izolarea şi sunt duse în spaţii de carantină vor primi la final factura pentru masă şi cazare. Nu merge nimeni acolo ca în vacanţă, ca la pensiune. Faptul că sunt duşi acolo este o sancţiune, iar la final le vom înmâna inclusiv factura. Pentru cei care trebuie puşi în carantină ca urmare a recomandărilor medicale este una, dar pentru cei care nu respectă măsura izolării, aceasta nu mai este o recomandare medicală, ci este o sancţiune, iar sancţiunea va fi pe toate planurile, inclusiv din acest punct de vedere. Pentru că, din câte am observat, în această perioadă grea pentru noi toţi, unii şi-au făcut alt gen de calcule, că mai bine stau acolo, că îmi asigură statul cazare şi mâncare, ceea ce nu e cazul. Asigurăm celor care au nevoie, dar nu celor care sunt chemaţi, invitaţi, rugaţi să respecte nişte reguli şi nu le respectă. Organele de ordine vor fi de fiecare dată intransigente. Nu vrem să existe nici măcar o excepţie", a declarat Cătălin Boboc, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Cine este Nelu Tătaru, noul ministru propus pentru portofoliul de la Sănătate

De la intrarea în vigoare a Ordonanţei Militare nr.2 şi până în prezent, în judeţul Brăila au fost plasate în carantină instituţionalizată trei persoane care nu au respectat perioada de izolare la domiciliu şi au fost sancţionate contravenţional cu amenzi în valoare totală de 15.000 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.