Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prefectul Capitalei, anunțul momentului: De mâine elevii se întorc la școală

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Alin Stoica

Prefectul Capitalei Alin Stoica a anunțat marți că elevii se vor putea reîntoarce la școală începând de mâine.

„Elevii se vor putea reîntoarce în școli începând de mâine. Evident, acolo unde lucrurile stau diferit din motive de infrastructură sau din alte motive, școlile pot lua punctual decizia de a rămâne în online, dar de mâine elevii se pot reîntoarce la școală”, a spus prefectul Capitalei.

Marți, rata de incidenţă a cazurilor de COVID este pentru a doua zi consecutiv sub 1 la mie în Capitală. Tot mați, autorităţile stabilesc dacă de miercuri vor fi reluate cursurile faţă în faţă pentru toţi elevii din București.

Și ministrul Educaţiei Sorin Cîmpeanu a anunţat luni că este posibil ca de miercuri elevii să poată merge la şcoală în Bucureşti, indiferent de clasă.

„Se va face, probabil, şedinţă la nivelul Municipiului Bucureşti în cursul zilei de mâine (marţi-n.r.), după ce vom avea şi rata de infectare de mâine şi vom avea o confirmare a trendului descendent”, a spus Sorin Cîmpeanu.

În acest context, ministrul Educaţiei crede că este „posibil ca de miercuri să se meargă la şcoală în Bucureşti, fără diferenţiere în funcţie de clasă, daca aceasta va fi decizia Comitetului Municipal pentru Situaţii de Urgenţă”.

Sorin Cîmpeanu a mai precizat că în cazul elevilor care prezintă orice simptome specifice, vulnerabilităţi medicale sau alte motive întemeiate trebuie să se asigure accesul online la procesul de învăţământ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.