Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prefectul Capitalei: Populația reală a Bucureștiului este undeva la 2,5 milioane. Rata de azi a infectărilor este raportată la 2,1 milioane

Shutterstock
București Capitala Bucuresti

Prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, a declarat marti, că în București se vor lua măsuri drastice, printre care scenariul roșu în învățământ (închiderea școlilor și cursuri exclusiv online), dacă rata de incidență a infecțiilor cu noul coronavorus depășește 3 la mia de locuitori. Momentan, rata de incidență este de 2,69 la mia de locuitori în București, potrivit GCS.

Prefectul Capitalei a spus marți că în realitate rata de infectare este mai mică în București. De ce?

Pentru că rata de infectare este calculată în funcție de o populație de 2.151.665 de locuitori, dar populația Capitalei este în realitate mult mai mare.

  • „Populatia reala este undeva la 2,5 milioane de locuitori. Nu putem la rata de incidenta 3.01 'Gata, inchidem scolile'. Asteptam trei zile sa vedem ca rata creste si atunci rapid vom da o hotarare de consiliu. Deocamdata nu se pune problema carantinarii pe sectoare, e foarte dificil, nu imposibil dar foarte dificil. Rata raportata azi 2,69 e la populatia de 2,1 milioane.
  • Avem date de la evidenta populatiei. Dar acum uitati-va si dvs real, in Bucuresti, cat s-a construit. Acest numar de locuitori nu va putea fi dat exact decat dupa recensamantul din februarie. In Bucuresti sunt sute de mii de oameni care au achizitionat apartamente dar buletinul lor e in alte judete.
  • Sunt niste previziune neoficiale”, a declarat prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu.

Citește și: SONDAJ CURS - Intenția de vot pentru partide la alegerile parlamentare .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.