Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prefectul, cinci poliţişti și patru pompieri, printre cele 17 persoane infectate cu noul coronavirus în Olt

Pinterest
coronavirus

Prefectul Florin Homorean, cinci poliţişti şi patru pompieri sunt printre cele 17 persoane testate pozitiv pentru noul coronavirus în ultimele 24 de ore, potrivit unei informări a Instituţiei Prefectului Olt remisă luni AGERPRES.

Sursa citată că a precizat că luni au fost raportate 17 noi cazuri de COVID-19 în judeţ, iar numărul total a cazurilor înregistrate în Olt de la începutul pandemiei a ajuns la 385.

"Printre persoanele confirmate pozitiv sunt prefectul judeţului Olt, dl Florin-Constantin Homorean, 5 cadre ale Inspectoratului Judeţean de Poliţie Olt şi 4 cadre ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt", menţionează sursa citată.

După confirmarea infectării prefectului cu virusul SARS-CoV-2, în Instituţia Prefectului Olt s-a făcut dezinfecţie, a fost limitat accesul în zilele de 13 şi 14 iulie şi au fost anulate întâlnirile care erau planificate să fie organizate în instituţie în aceste zile.

Totodată, 13 angajaţi ai Instituţiei Prefectului Olt, care au intrat în contact cu prefectul, vor fi testaţi pentru COVID-19.

În judeţul Olt, potrivit informării privind situaţia epidemiologică, dintre cele persoanele 385 de persoane infectate cu noul coronavirus de la începutul pandemiei, 180 s-au vindecat, 101 sunt internate în spital, 54 au fost externate la cerere , 34 au refuzat internarea şi sunt izolate la domiciliu, iar 16 persoane au decedat.

În ultimul ca de deces la un pacient cu COVID-19 este vorba de o femeie de 55 de ani, internată pe 7 iulie, care avea şi alte afecţiuni (diabet zaharat tip II, obezitate grad II, hemangiom cerebral operat şi radiat, bronhopneumonie).

În judeţul Olt, de la începutul pandemiei, au fost recoltate 4.921 teste.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.