Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prefectul de Hunedoara acuzat că folosește instituția pe care o conduce ca armă de intimidare

După ce, pe locuința prefectului Vasilică Potecă au fost montate bannere ilegale în plină campanie electorală, reprezentantul Guvernului în județul Hunedoara o comite din nou! De această dată însă, mult mai grav!

Vasilică Potecă folosește instituția pe care o conduce pentru a intimida adversarii politici ai fostului său șef, Florin Oancea. Concret, Instituția Prefectului Hunedoara a emis o informare prin care anunță că un anumit candidat și părinții acestuia ar face campanie electorală în ziua votului. Potrivit legii, candidații pot asista la procesul de votare și numărare a voturilor, așa că îngrijorarea prefectului pare una subiectivă. Motivul? Candidatul la care face referire este de fapt o candidată care amenință serios supremația partidului din care provine prefectul.

„Instituția Prefectului-Județul Hunedoara atrage atenția celor implicați că orice încălcare a reglementărilor și normelor privind desfășurarea corectă și în bune condiții a procesului electoral va fi sancționată de către instituțiile îndreptățite, conform legilor aflate în vigoare”, amenință în finalul informării Vasilică Potecă.

Citește și: Dolarul american se va prăbuşi până la sfârşitul lui 2021 - economist

DAR, unde era prefectul Potecă sâmbătă, când la Hunedoara au fost împrăștiate materiale denigratoare la adresa primarului Dan Bobouțanu? În acest caz de ce nu s-a autosesizat? Dosarul penal întocmit la Hunedoara pentru înșelăciune nu e mai grav decât îngrijorarea că un candidat se plimbă liber într-un oraș liber? Sau prefectul este preocupat doar soarta candidaților PNL?

Domnule Vasilică Potecă, vă reamintim să sunteți prefect al întregului județ și reprezentanți o instituție a statului, nu un partid politic! Fiți corect față de hunedoreni și nu vă mai implicați în procesul de votare.

Vasilică Potecă a fost demis în 2014 din funcția de subprefect tocmai pentru că s-a implicat în campania electorală a PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.