Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prefectul de Timiș a COMANDAT Jandarmeriei un flagrant cu CLIENȚI FALȘI, la un restaurant: o consilieră USR a blocat amendarea clienților

Renasterea.ro
Zoltan Nemeth Prefect timis

Scenariu dincolo de orice imaginație în Timișoara. O parte din restaurantele hotelurilor din oraș au încălcat regulile și au primit clienți care nu erau cazați pentru a servi masa sau a lua parte la evenimente. Reprezentanții USR Timiș au pus la cale o operațiune care depășește chiar și strategiile din vremea comunismului. Au rugat niște falși clienți să rezerve o masă și mai apoi au mers peste reprezentanții restaurantului cu Jandarmeria. Consiliera locala USR Ana Munteanu a mers la fața locului cu jandarmii pentru a se asigura că falșii clienți nu sunt amendați, deși legea nu îi permitea să decidă pe cine sancționeză forțele de ordine.

Pentru că la momentul „descinderii” Timişoara era în carantină, Ana Munteanu a fost întrebată ce a bifat pe declaraţia care îi permite deplasarea.

Citește și: ALERTĂ Tânăr de 35 de ani, din Vaslui, MORT după rapelul cu Pfizer

„Am fost în interes de serviciu. Având în vedere că Del Corso este una dintre societăţile care ne-a făcut o adresă cum că sunt închişi, eu m-am dus la faţa locului ca să pot să iau o decizie după aceea”, a declarat Ana Munteanu pentru „Adevărul”.

Consiliera USR a recunoscut că persoane pe care le cunoştea au făcut o rezervare tocmai pentru a demonstra că în restaurant nu se respectă legea. De altfel, Ana Munteanu a declarat că a intrat cu jandarmii în restaurant ca să se asigure că „figuranţii” nu sunt amendaţi.

CE AU BIFAT „FIGURANŢII” CÂND S-AU DEPLASAT LA RESTAURANT

„Jandarmii nu au mers acolo la ordinul meu. Jandarmii au mers în urma unei sesizări, la ordinul prefectului. Cu o zi înainte se făcuse o rezervare pentru patru persoane. Acceptă rezervări doar la faţa locului. Patru persoane s-au aşezat la masă. Îi cunoşteam. Am fost acolo alături de jandarmi ca să mă asigur că ei nu vor primi nicio amendă, ci că ei sunt cei care ne-au ajutat şi au sesizat că se întâmplă o ilegalitate”, a declarat consiliera USR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.