Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prefectul din Botoșani, Dan Nechifor, şi-a depus candidatura pentru preşedinţia filialei judeţene a PNL

evz.ro
PNL

Prefectul judeţului Botoşani, Dan Nechifor, şi-a depus, duminică, candidatura pentru funcţia de preşedinte al filialei teritoriale Botoşani a Partidului Naţional Liberal (PNL).

Acesta a confirmat, pentru AGERPRES, înscrierea în cursa pentru preşedinţia organizaţiei din Botoşani a PNL, urmând să îl înfrunte pe actualul preşedinte al formaţiunii politice, deputatul Costel Şoptică.

La rândul său, senatorul liberal Cristian Achiţei, care şi-a anunţat de curând candidatura la preşedinţia PNL Botoşani, a anunţat că nu mai candidează, însă îl va susţine pentru această funcţie pe prefectul Dan Nechifor.

"Am decis să îmi depun candidatura pentru preşedinţia organizaţiei municipale PNL Botoşani, unde este nevoie de multă muncă în echipă pentru a reveni la un nivel foarte bun de performanţă electorală şi administrativă. De asemenea, mi-am depus candidatura şi pentru o poziţie de prim-vicepreşedinte în Biroul politic judeţean al filialei PNL Botoşani.

Salut candidatura prefectului Dan Nechifor la funcţia de preşedinte al PNL Botoşani. Am convingerea că noua echipă de conducere care va rezulta în urma alegerilor interne de săptămâna viitoare la nivelul municipiului şi judeţului Botoşani va avea forţa de a transforma PNL într-o echipă redutabilă", a scris pe Facebook Cristian Achiţei.

Senatorul Achiţei a anunţat, în timpul vizitei la Botoşani a preşedintelui PNL, Ludovic Orban, că îl susţine pentru conducerea centrală a partidului pe premierul Florin Cîţu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.