Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prefectul județului Bistriţa-Năsăud face apel la firmele care pot ajuta prin producerea de echipamente medicale sau biocide

echipamente produse sanitare 2

Prefectul judeţului Bistriţa-Năsăud, Stelian Dolha, a făcut miercuri un apel către reprezentanţii firmelor din judeţ care pot ajuta autorităţile prin producerea de echipamente medicale de protecţie şi biocide.

"Prefectul judeţului, Stelian Dolha, face un apel la toate firmele din judeţ care pot ajuta autorităţile prin producţia de echipamente medicale sau biocide, să se implice în acest demers. Două firme (...), cu domeniul de activitate producţie materiale textile, au înaintat deja documentaţia pentru avizare către Ministerul Apărării Naţionale, conform Ordonanţei Militare nr. 4, art. 10", se precizează într-un comunicat al Prefecturii Bistriţa-Năsăud, potrivit Agerpres.ro.

Vezi și: ATENŢIE! Guvernul a schimbat regimul stării de urgență: Creştere uriaşă a amenzilor, transparența decizională e suspendată

Cele două firme doresc să producă botoşei şi halate de protecţie şi combinezoane cu glugă, iar una dintre ele, care este specializată în producţia de articole de îmbrăcăminte, poate realiza şi măşti de protecţie.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.