Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prefectul Nicuşor Ciocan a fost ales preşedinte al Organizaţiei municipale a USR Brăila

Mediafax
USR

Prefectul Brăilei, Nicuşor Ciocan, a fost ales preşedinte al Organizaţiei municipale a USR, el deţinând aceeaşi funcţie în partid şi înaintea fuziunii cu PLUS.

"În perioada 12 - 13 iunie, s-au desfăşurat lucrările Adunării Generale a Filialei Locale Brăila a USR. Cu această ocazie, au fost aleşi preşedintele filialei, componenţa Biroului Local, comisia de cenzori şi arbitraj, precum şi delegaţii pentru Conferinţa Judeţeană. Preşedinte al filialei locale USR Brăila a fost ales Nicuşor Ciocan, cel care ocupă funcţia de prefect din luna martie şi care a deţinut aceeaşi funcţie în USR şi înaintea fuziunii cu PLUS. Biroul Local este compus din 11 membri, inclusiv preşedintele", se arată într-un comunicat transmis AGERPRES.

La conferinţa de alegeri au participat 675 de membri ai USR Brăila, iar Nicuşor Ciocan a obţinut 426 de voturi, din cele 675 valabil exprimate, cinci voturi fiind anulate.

"Trebuie menţionat faptul că aceste alegeri au avut loc în urma încheierii fuziunii dintre USR şi PLUS, moment în care s-au stabilit termene pentru alegerea noilor structuri de conducere ale partidului după fuziune", se mai arată în comunicatul USR Brăila.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.