Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prefectura Argeş atacă în instanţă o autorizaţie de construcţie emisă de Primăria Câmpulung pentru un bloc de locuinţe sociale

Totul Verde
blocuri locuinte

Prefectul judeţului Argeş, Radu Perianu, anunţă, joi, că instituţia pe care o conduce a atacat în instanţă autorizaţia de construire emisă pentru un bloc de locuinţe sociale în oraşul Câmpulung, motivul demersului fiind acela că Inspectoratul de Stat în Construcţii a concluzionat că documentul a fost emis în lipsa unor avize, potrivit news.ro.

”Autorizaţia de construire emisă la Câmpulung pentru un bloc de locuinţe sociale a fost atacată în instanţă, după solicitarea Inspectoratului de Stat în Construcţii. Reprezentanţii instituţiei au concluzionat, după un control, că lipsesc mai multe avize care ar fi trebuit să stea la baza emiterii autorizaţiei. Din păcate, situaţia nu a putut fi rezolvată fără să se mai ajungă în faţa instanţei, deoarece specialiştii ISC mi-au transmis că remedierea nu se poate face prin completare. (...) Rămâne acum ca magistraţii să hotărască ceea ce se va face în continuare. Am spus-o şi o repet, nu voi accepta să trec cu vederea niciun act pe care specialiştii îl declară nelegal, indiferent de unde vine”, a transmis, joi, prefectul de Argeş, Radu Perianu.

Conform prefectului de Argeş, un raport al reprezentanţilor Inspectoratului de Stat în Construcţii arăta că Autorizaţia de construire nr. 105/10.11.2021 pentru lucrări de ”Construire bloc de locuinţe sociale (d+p+4e) – 50 apartamente”, ”a fost emisă cu nerespectarea prevederilor legale”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.