Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prefectura Capitalei se teme de scene violente în București: au scos polițiștii și jandarmii pe străzi

Prefectura Capitalei anunţă măsurile luate în urma grevei de la Societatea de Transport Bucureşti, printre care se numără suplimentarea efectivelor de poliţie şi jandarmerie în zona staţiilor de metrou, suplimentarea echipajelor de poliţie rutieră şi informarea cetăţenilor aflaţi în staţiile STB, prin echipajele de poliţie şi jandarmerie, în legătură cu faptul că nu sunt vehicule pe traseu.

Conform Prefecturii Capitalei, în această dimineaţă, prefectul Municipiului Bucureşti, în virtutea atribuţiilor legale, privind respectarea ordinii publice şi menţinerea climatului de pace socială , directorul general al Poliţiei Capitalei şi directorul general al Jandarmeriei Bucureşti, au dispus măsuri operative, în sprijinul populaţiei afectate de greva lucrătorilor STB:

- Suplimentarea efectivelor de poliţie şi jandarmerie în zona staţiilor de metrou , atât în interior cât şi la exterior, în scopul asigurării unui flux normal, pentru prevenirea oricăror incidentre şi prevenirea aglomerărilor , în context pandemic.

- A fost suplimentat efectivul de poliţie rutieră, care împreună cu poliţia locală asigură fluidizarea traficului în principalele intersecţii.

- Informarea cetăţenilor aflaţi în staţiile STB, prin echipajele de poliţie şi jandarmerie, cu privire la situaţia generate de grevă.

Metrorex a informat cu privire la utilizarea întregii flote, de trenuri, disponibilă pentru a prelua un flux cât mai mare de călători şi pentru reducerea timpilor de aşteptare în staţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.