Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pregătiri INTENSE în Sibiu - Culoar special amenajat pentru delegațiile care participă la Summit

sibiu

Delegațiile care participă la Summit-ul de la Sibiu vor folosi un culoar special care a fost amenajat în timpul nopții de duminică spre luni, prin delimitarea benzilor de circulație cu parapeți din material plastic, conform Mediafax.

Un culoar special pentru delegațiile care participă la Summit a fost amenajat prin delimitarea a două benzi de circulație din cele patru disponibile cu ajutorul unor parapeți din material plastic.

Astfel, potrivit Primăriei Sibiu, de la Aeroportul Internațional Sibiu până la intersecția cu strada Turismului și strada Morilor, banda a doua a fiecărui sens de mers va fi rezervată culoarului de deplasare a delegațiilor, iar ceilalți participanți la trafic pot folosi banda de lângă trotuar de pe fiecare sens de mers. De la intersecția cu strada Turismului și str. Morilor până la intersecția cu strada Bastionului, culoarul de deplasare a delegațiilor este pe sensul de coborâre actual. Banda utilizată în prezent pentru urcare rămâne la dispoziția participanților la trafic pentru circulația spre strada Dealului. Pe strada Andrei Șaguna, de la intersecția cu strada Dealului și strada Bastionului până în Piața Unirii, culoarul delegațiilor oficiale se va realiza în contrasens, dinspre strada Morilor spre Piața Unirii, ceilalți participanți la trafic putând circula pe o singură bandă, dinspre bulevardul Victoriei spre strada Dealului.

Culoarul de circulație pentru delegații va funcționa în data de 9 mai, între orele 06.00 și 20.00.

Summitul șefilor de stat sau de guvern din UE, care va avea loc pe 9 mai la Sibiu, este cel mai așteptat eveniment politic european în perioada deținerii de către România a Președinției Consiliului UE. În acest context, liderii europeni vor discuta despre noua agendă a UE pentru 2019-2024.

Summitul informal al șefilor de stat sau de guvern din UE va fi găzduit de președintele Klaus Iohannis iar președintele Consiliului European, Donald Tusk, va prezida reuniunea. La eveniment vor participa lideri din 27 de state membre UE, președintele Comisiei Europene (CE), Jean-Claude Juncker, și președintele Parlamentului European (PE), Antonio Tajani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.