Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pregătiri pentru vizita Papei la Șumuleu Ciuc: Mașini de intervenție și echipaje mobilizate de IGSU

facebook.com
Papa Francisc

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență pregătește echipajele și dispozitivele pentru vizita de sâmbătă a Papei Francisc în Șumuleu Ciuc. Zeci de echipaje și mașini de intervenție sunt pregătite pentru pelerinii care vor veni să-l vadă pe Suveran, potrivit mediafax.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență se află pe ultima sută de metri în privința pregătirilor pe dealul Șumuleu Ciuc, unde urmează să vină, sâmbătă, Papa Francisc.

Zeci de mașini de intervenție ale pompierilor, echipaje și corturi vor fi mobilizate pentru pelerinii care vor veni, sâmbătă, să-l vadă pe Suveranul Pontif.

Papa Francisc a ajuns, vineri, în București, unde a avut o intrevedere cu Klaus Iohannis și cu premierul Viorica Dăncilă.

Sâmbătă, 1 iunie, la ora 9.30, Pontiful pleacă de la Bucureşti cu avionul spre Bacău, după care merge cu elicopterul la Miercurea-Ciuc, în arhidieceza romano-catolică de Alba-Iulia.

Succesiv, Papa Francisc merge cu automobilul la sanctuarul Fecioarei Maria de la Şumuleu-Ciuc, unde celebrează Sf. Liturghie cu pelerinii prezenţi şi ţine omilia celebrării euharistice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.