Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pregătirile pentru referendum, în linie dreaptă! Ministrul Carmen Dan dă ultimele informații: 'Au fost tipărite peste 21 de milioane de buletine de vot'

Carmen Dan

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a anunţat joi că au fost tipărite peste 21 de milioane de buletine de vot pentru referendumul pentru revizuirea Constituţiei din 6-7 octombrie. 

"Au fost tipărite peste 21 de milioane de buletine de vot, mai exact 21.099.107 buletine de vot, 95.570 de ştampile cu menţiunea votat şi peste 19,4 milioane de timbre autocolante necesare desfăşurării referendumului. De mâine, buletinul de vot va fi afişat şi la nivelul secţiilor de votare din toată ţara", a declarat Carmen Dan la şedinţa Comisiei tehnice centrale pentru coordonarea activităţilor de organizare a referendumului naţional pentru revizuirea Constituţiei, conform agerpres.ro

Ea a precizat că la nivel naţional sunt organizate 18.662 de secţii de votare, iar anumite inspectorate şcolare au anunţat suspendarea cursurilor în ziua de vineri.

Citește și: 47 de europarlamentari, scrisoare EXPLOZIVĂ pentru Viorica Dăncilă: Am fost CONSTERNAȚI

"Materialele necesare votului au fost repartizate către Ministerul Afacerilor Externe şi către instituţiile prefectului. Toate instituţiile prefectului au luat deja măsuri pentru depozitarea acestor materiale şi pentru asigurarea pazei până la distribuirea lor la secţiile de votare", a spus ministrul de Interne. 

Carmen Dan a mai anunţat că Prefectura Capitalei a solicitat o suplimentare a bugetului, iar acesta s-a majorat deja cu 516.000 de lei. 

"În zilele de sâmbătă şi duminică, atât secretarii de stat cât şi eu, vom fi la minister, în legătură permanentă cu dumneavoastră, pentru a putea asigura cu operativitate sprijinirea activităţilor pe care le desfăşuraţi", a mai spus Carmen Dan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.