Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preliminariile CM 2022 - Selecţionerul Bosniei a fost testat pozitiv la Covid-19 înaintea meciului cu Franţa

Twitter
Ivailo Petev

Selecţionerul Bosniei, bulgarul Ivailo Petev, a fost testat pozitiv la Covid-19 înaintea meciului de pe teren propriu cu reprezentativa Franţei, programat miercuri seara în preliminariile Cupei Mondiale de fotbal ediţia 2022, a anunţat Federaţia bosniacă (NFSBIH), citată de Reuters, potrivit AGERPRES.

"Petev a fost testat pozitiv după revenirea echipei din Finlanda, joi, în timp ce restul staff-ului său şi jucătorii au fost testaţi negativ", a precizat NFSBIH, adăugând că selecţionerul "se simte bine şi nu are simptome".

Vezi și: Medicul Beatrice Mahler dă sfaturi românilor care se imunizează: 'Vaccinul nu trebuie administrat unei persoane care este într-un puseu acut de boală'

Naţionala Bosniei a remizat în deplasare cu Finlanda, scor 2-2, la primul său meci cu Ivailo Petev la conducere, disputat săptămâna trecută în cadrul Grupei D a preliminariilor CM 2022, în timp ce Franţa, deţinătoarea titlului mondial, a fost ţinută în şah pe teren propriu de Ucraina (1-1).

Kazahstanul, cealaltă echipă din această grupă, urmează să înfrunte Franţa pe teren propriu, duminică, zi în care Ucraina va primi vizita Finlandei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.