Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preluarea activelor Arkema de către grupul Triseo, analizată de Consiliul Concurentei

consiliul concurentei

Intenţia Grupului Trinseo de a prelua activităţile de fabricare de polimetil metacrilic (PMMA) şi metil metacrilat activ (MMA) deţinute de Arkema este analizată de Consiliul Concurenţei.

Potrivit unui comunicat al autorităţii de concurenţă, transmis luni AGERPRES, în conformitate cu prevederile Legii concurenţei, Consiliul Concurenţei va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Trinseo, înfiinţată în conformitate cu legile din Luxemburg şi listată la New York Stock Exchange, are un portofoliu de produse grupat în trei segmente: materiale plastice, lianţi din latex şi cauciucuri sintetice. În România, Grupul Trinseo este prezent prin furnizarea de lianţi, TPE, materiale plastice, copolimeri, policarbonat, polistiren şi cauciuc sintetic.

Arkema, cu sediul în Franţa, este specializată în produse chimice şi materiale avansate. Activităţile comerciale ce urmează a fi transferate către Trinseo se limitează la fabricarea şi furnizarea a două produse: PMMA, care este furnizat ca răşină PMMA şi foi PMMA, respectiv MMA, utilizat la producerea de PMMA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.